március, 2013

now browsing by month

 

Precíz és pontos áruterítés kedvező áron

áruterítés

Ugye Ön is egy olyan fuvarozó vállalatot keres, mely megbízható és rendkívül pontos szolgáltatást tud nyújtani az áruterítés esetében? Nos, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, ugyanis a Futex Car Bt. biztosítani tudja kedvező áron a színvonalas szolgáltatásokat, mely teljesen leveszi az Ön válláról a terhet a logisztika feladatokat illetően.
A mai gazdasági helyzetben már minden vállalat igyekszik optimalizálni a különféle feladatokat, hogy ezáltal minél hatékonyabban tudjon csökkenteni a költségein. Mindezt persze nehéz úgy megtenni, hogy a spórolás ne menjen a minőség rovására. Ha szeretne biztosra menni és profi csapatot megbízni az áruterítéssel, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Kecskeméti cégünk által kifejezetten gyorsan és minden körülmények között pontosan tudja teljesíteni a megrendeléseit, az áruterítést. Esetünkben nem kell attól tartania, hogy megígér ügyfelei számára egy adott időpontot, melynek nem tud eleget tenni és így esik népszerűsége, komolytalannak tűnik, hiszen mi pontosan tudjuk, hogy ez milyen komoly anyagi kiesést jelenthet.
A Futex Car Bt. a szerződéses logisztika által teljes körűen megszervezi a fuvarozást, az áruterítést és az ahhoz tartozó feladatokat, nem kell külön költségeket szánnia a járművek karbantartására és a fuvarozás megszervezésére, az ellenőrzésre. Ha mellettünk teszi le a voksát, akkor semmi gondja nem lesz az áruterítésre, mi mindent elintézünk, így több ideje marad az egyéb tevékenységekre, tehát egyszerre spórolhat meg jelentős időt is és pénzt is.
Ha a kecskeméti fuvarozó vállalatot bízza meg, akkor a fuvarozás és áruterítés mellett még ingyenes tanácsadást és ingyenes utánvét-kezelést is kaphat, valamint vállaljuk az árubeszerzés is és nem számolunk fel várakozási költséget sem. Forduljon hozzánk a színvonalas és kedvező áru áruterítés érdekében!

Válassza az ideális megoldást a faipari gépek terén!

faipari gép

Ha szeretné eltüntetni a terepről a konkurenciát és hatékony, profi, gyors munkát akar nyújtani az ügyfelei számára az ipar terén, akkor az Ön számára is megfelelő gépek szükségesek mindehhez. Az általunk biztosított faipari gépek pontosan ebben lesznek a segítségére ugyanis német és olasz gyártmányú termékeket, nemzetközi szinten is elismert kínálatot és kifejezetten kedvező árakat kínálunk.

Már egy évtizede a piacon vagyunk, de továbbra is kezdő lendülettel és elszántsággal, ám a tapasztalatok sokszínűségével és előnyével várjuk ügyfeleinket. Kényesen ügyelünk, hogy folyamatosan a legújabb technológiai elvárásoknak megfelelő faipari gépeket, mindenre kiterjedő szolgáltatásokat és egyre több finanszírozási módot tudjunk biztosítani, ugyanis számunkra rendkívül fontos ügyfeleink elégedettsége. Profi csapattal, képzett munkatársakkal és elismert termékekkel garantáljuk az Ön számára is, hogy ha mellettünk dönt elégedett lesz, sikeres befektetést tesz, melyet hosszú idő múltával sem bán meg.

Tanácsadást tartunk, bemutatjuk a legújabb technológiai megoldásokat a faipari gépek terén és segítünk összeállítani az egyéni elképzeléseknek, a céloknak megfelelő gépparkot. Ezek után pedig lehetőséget biztosítunk, hogy a lehető legkedvezőbb módon tudjon törleszteni, mivel több finanszírozási módot is felkínálunk ügyfeleink részére, továbbá még a pályázatok keresésében is segítségére leszünk.

Az Iwood Kft. kínálatában vannak elsődleges faipari gépek, mint például a rönk feldolgozó gépek, a modern fűrész technológiát biztosító gépek és természetesen vannak másodlagos faipari gépek is, mint az élzárógépek, a CNC megmunkálást segítő gépek és még sorolhatnánk a készülékek végtelen listáját.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, keresse fel internetes oldalunkat a bővebb információk érdekében és kérjen ajánlatot a színvonalas faipari gépekre, a kedvező finanszírozási megoldásokra!