március, 2017

now browsing by month

 

A harisnyatartó az egyik legjobb választás, ha hódítani szeretnénk

harisnyatarto

Egy olyan harisnya, amely nem csak kényelmes, de több szempontból is mutatós, mindenképp legyen a fehérneműs fiókunkban, hiszen ennek köszönhetően nap, mint nap csinosan öltözhetünk, emellett pedig abban is biztosak lehetünk, hogy a párunk is észre fogja venni ezeket a különleges dolgokat. Természetesen színben és típusban érdemes lehet több lehetőség közül is választani, pontosan azért, mert így nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem találunk majd minden egyes öltözékünkhöz megfelelő változatot. Persze a választék folyamatosan bővül és igen csak széles, ennek köszönhetően pedig biztosak lehetünk abban, hogy néha-néha érdemes lehet ismételten vásárlásra szánni magunkat. Ha pedig valentin napra, vagy éppen egy évfordulóra készülünk, a harisnytartó se maradjon ki a kínálatból, hiszen a férfiak számára ezek a különleges és egyedi kiegészítők mindig garantálják a minőségi és valóban emlékezetes együttlétet. Ha pedig napközben is szívesen viseljük, biztosak lehetünk abban, hogy tökéletesen fogjuk érezni magunkat a bőrünkben.

Sörbiciklis első randi

beerbike

Negyedéves jogászként sok emberrel ismerkedtem meg az egyetemen. Csajok terén sem álltam soha sem rosszul. Mindig volt barátnőm. Az utolsó évben megismerkedtem egy lánnyal aki már első éves korom óra tetszett. Először óvatosan tudakoltam meg , hogy egyedülálló e vagy van valakije. Hála az égnek nem volt senkije ezért rástartoltam. Láttam a sulibulikon, hogy sört iszik. ez meglepő volt, de imponált is egyben. Mondta hogy találkozzunk, de a barátnőit is elhívná, és én is nyugodtan hívjak akárkit. Mondtam Neki hogy első randinak kicsit fura, de akkor a feltételem, hogy én találom ki, hogy hova megyünk és mikor. Azonnal a sörbiciklire gondoltam. Már csináltam korábban és nagyon jó buli volt. Megszerveztem a találkozót. Hatan voltunk, kicsit kevesen egy sörbiciklihez, de így is megfelelő volt a létszám. Nagyon meglepődtek amikor meglátták a járgányt. Akkor tudtam hogy nyerő pozícióban vagyok a hölgynél. Ez így is történt. A sörbicikli túra végére már egymás mellett ültünk, és csak egymással foglalkoztunk. Azóta is együtt vagyunk és mindig örömmel gondolunk vissza az első randinkra. beerbike

Beerbikeos ünneplés

beerbike-arak

Kosárlabdacsapatként rengeteget járunk külföldre, és elég sok helyen megfordultunk a világban. Az edzőnk ügyel arra, hogy mindig változatos programokon vegyünk részt, és nagyon fontosnak találja azt is hogy ne csak a pályán legyünk egy csapat hanem az életben is álljunk ki egymásért, és egy családként járjunk el. Hagyomány nálunk, hogy ha nyerünk egy nagyobb meccset, akkor együtt elmegyünk sörözni, és kiengedjük a fáradt gőzt egy pár korsó mellett. Az edzőnk szervezi mindig ezeket a programokat, és a következőt már el is kezdte szervezni. Egyszer bementem hozzá egy meccs után, és láttam hogy éppen beerbike árakat hasonlít össze a neten. Mondta hogy talált egy nagyon ígéretes céget Budapesten, akikkel el tudnánk menni egy ilyen aktivitásra. Végül lefoglalta. A többi országhoz képest a magyarországi beerbike árak elég kedvezőek, rendkívül megéri egy ilyen programra pénzt áldozni. Nagyon jól szórakoztunk a srácokkal, megbeszéltük hogy minden évben csinálunk egy ilyen túrát.

Az egyedi bútor készítés mindig jó döntés

egyedi_butor

Egy olyan bútor, amely már az évek alatt igen csak hozzánk nőtt, mindenképp jó választás lehet központi elemnek, azonban arról semmiképp se feledkezzünk meg, hogy ezeket is maximális szinten karban kell tartani. Nem csak azért, mert így sokkal hosszabb ideig megőrzik a külsejüket, de emellett abban is biztosak lehetünk, hogy nem merülnek majd fel problémák a használat során sem. Amikor pedig már meglévő darabokhoz szeretnénk pluszban néhány plusz elemet, annak sincs semmi akadálya, viszont ilyenkor mindig konkrét elképzelést kell közölni. Nem csak azért, mert valóban komoly és minőségi munkák készülhetnek, azonban a egyedi bútor megtervezése is igen sok időbe telhet. Azonban majd a végeredmény mindenképp kárpótol minket, valamint így olyan harmónia uralkodhat majd az otthonunkban, amelyre mindig is vágytunk. Ha pedig még néhány hasznos kiegészítőt is sikerül megvenni, biztosan olyan lehet a nappalink és persze a hálószobánk is, amilyennek szerettük volna, ez pedig a mai rohanó világban igen csak fontos és persze lényeges dolog lehet.

Az autó bérlés kapcsán is kaphatunk jó árakat

autokolcsonzes

A nagycsaládosok számára egyáltalán nem egyszerű dolog egy nyaralás megszervezése, arról már nem is beszélve, hogy nem csak a kényelemről, de a biztonságról is ugyanúgy gondoskodnunk kell. Ha pedig nem férünk el a saját autónkban, viszont mindenképp fontosnak tartjuk, hogy együtt utazzon a család, akkor más megoldások után kell nézni. Persze semmiképp sem utolsó szempont az sem, hogy manapság már az autókölcsönzés is bárki számára elérhető, csupán meg kell találnunk azt a lehetőséget, amely minden szempontból előnyös lehet. Akkor pedig, amikor már egy ideje bérlünk egy bizonyos autót, biztosan tisztában vagyunk azzal, hogy milyen előnyök azok, amelyeket mindenképp ki tudunk használni és melyek azok a hátrányok, amelyekre esetlegesen oda kell figyelnünk. Ha pedig egyedileg állapodunk meg egy céggel, aki rendszeresen biztosít nekünk komolyabbnál komolyabb autókat, mindig jó árakat adnak, ennek köszönhetően pedig mi magunk is jól járhatunk, ami mindig lényeges, hiszen a kiadásokat kordában kell tartani.