Az ételek melegen tartása nagyon fontos

Chafing betét

A vendéglátás területén a megfelelő higiéniai szabályokat rendszeresen be kell tartani. A Chafing betét pontosan úgy lett kialakítva, hogy az ételeket tökéletes higiéniai körülmények között tudják tárolni a szakemberek, valamint hogy az étel fogyását folyamatosan figyelemmel tudják kísérni, valamint azokat pótolni. Fontos, hogy a betétek olyan alapanyagból készültek, amelyek teljes mértékben helyt állnak az ipari környezetben is, így nem kell azon aggódni, hogy az esetleges vegyszeres tisztítás nem tesz jót nekik. Amennyiben több fajta főételt szeretnénk felszolgálni vendégeink számára, érdemes akár több készüléket is vásárolni, hiszen akár egy egytálételt is felszolgálhatunk bennük, de arra is alkalmasak, hogy egy tepsis, rakott ételt tegyünk a betétekben az asztalra, vagy éppen egy főételt körettel. A chafing nagy előnye, hogy a benne tárolt ételek folyamatosan melegek, valamint a rajta lévő fedő a kiszáradástól is megvédi őket, így az ételek tökéletes külseje is hosszú távon megmaradhat.