Eredeti és utángyártott tonerek a legjobb helyről

onlinetoner.hu

Amikor a nyomtatóból először fogy ki a toner vagy tintapatron, sokakat meglepetésként érhet, hogy a gyári nyomtatókellékek mennyire drágák.

Szerencsére van olcsóbb megoldás is, méghozzá az utángyártott, másnéven „for use” termékek.

Az Onlinetoner tintapatron webáruház szinte az összes, Magyarországon elterjedt nyomtatóhoz (többek között Canon, Dell, IBM, HP, Philips, Ricoh, Oki, Toshiba) kínál tonert és patront.

Azonban felmerülhet a kérdés, hogy miben rosszabb az utángyártott, ha az ára csupán a gyári termék töredéke?

A válasz talán meglepő lehet: gyakorlatilag semmiben, ugyanis a nyomtatás minősége tulajdonképpen megegyezik. Ennek oka, hogy az általunk kínált, utángyártott patronok az eredetiek tökéletes replikái, amik megbízható gyártóktól érkeznek webáruházunkba. Ugyan léteznek még ennél is olcsóbb, úgynevezett eco eszközök is, azonban ezek minősége nem éri el a kívánt szintet, ezért ezeket nem forgalmazzuk.

Ezzel szemben eredeti tonernek és tintapatronnak azt nevezzük, ami közvetlenül a nyomtató gyártójától érkezik. Bár áruk igen borsos, mégis ajánlott ezeket választani, amennyiben a nyomtatáskor nem kívánsz semmilyen fennakadással szembesülni, mivel bár nem gyakori, utángyártott patron esetében előfordulhat, hogy a nyomtató nem ismeri azt fel elsőre. Van néhány trükk persze, ami segítségével ezen segíthetünk, azonban egy irodában például ez nem ideális megoldás.

Aki már régóta nyomtat, jól tudja, hogy a nyomtatóhoz nem csupán tonerre vagy tintapatronra van szükség, hanem egyéb kiegészítőkre is. Lézernyomtatók esetén például szükség lehet a dobegység cseréjére, ami bár mindig kellemetlen, webáruházunkban megtalálhatod ezeket az alkatrészeket is, hogy mielőbb újra működőképes legyen a nyomtatód. Emellett választékunkban többek között különböző papíráruk és chipek is találhatóak.

A nyomtatódba való tintapatron megtalálásában segítségedre lesz egyszerűen használható tonerkeresőnk, de felmerülő kérdéseidre szakértő ügyfélszolgálatunktól is választ kaphatsz.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhess akcióinkról!