Használja bátran a plasztikot, egyre több a Szépkártya elfogadóhely

Szépkártya elfogadóhely

Egyre több helyen található országszerte Szépkártya elfogadóhely, így a közel egymillió kártyabirtokos belföldön már szinte bárhol fizethet a béren kívüli juttatási keretéből sokféle minőségi szolgáltatásért! Hogyan? Olvasson tovább!

A béren kívüli juttatások egyik legkedveltebb elemévé vált a Széchenyi Pihenő Kártya. Azonban nem csak a plasztik kártyák száma növekszik folyamatosan. Egyre több szolgáltató választja azt a lehetőséget, hogy Szépkártya elfogadóhely legyen. A gyakorlat ugyanis azt mutatja, hogy az emberek a kártyás fizetés során általában többet költenek. Az elfogadóhellyé válás így nagyobb bevételt biztosíthat a szolgáltatónak.

Honlapunk rendszeresen informálja a Pihenőkártya-program minden érintettjét az aktuális változásokról és a legfrissebb hírekről. Célunk, hogy a közel egymillió kártyabirtokos és a több mint 40 ezer Szépkártya elfogadóhely egymásra találjon. Oldalainkon arról is tájékoztatást kapnak az érdeklődők, hogy az egyes SZÉP Kártya alszámlák egyenlegéből mely szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

Hogy miért érdemes munkáltatóként ezt a juttatást biztosítani a dolgozók részére? Azért, mert kedvező adózási feltételek mellett évente 450 ezer forint adható a munkavállalónak SZÉP Kártya formájában. A juttatás adóterhe közel harmadára csökken, mintha munkabérként biztosítanák ezt az összeget a dolgozóknak.

Az évente biztosítható juttatási összeg az utalást követő második naptári év május végéig áll a kártyabirtokosok rendelkezésére. A határidőig fel nem használt cafeteria-keretet a kibocsátó 30 napon belül visszajuttatja, visszautalja a munkáltató részére.

A Pihenőkártya működését szabályozó rendelkezések módosításai azt a célt szolgálják, hogy a programban részt vevők – legyen munkáltató, dolgozó vagy szolgáltató Szépkártya elfogadóhely – igényeit a lehető legjobban kiszolgálják az utalványkártya használata során.