Különleges emelőgépek bérlése egyedi igényekhez is

emelőkosár

Legyen szó akár viszonylag kisebb feladatokról, mint például dekorációk vagy madárvédők kihelyezése, akár nagyobb munkákról, mint festés vagy felújítás, ha az több méterrel a talaj szintje fölött megy végbe, mindenképpen extra figyelmet és odafigyelést igényel, és természetesen extra eszközt.

A munkavédelmi előírások betartása rendkívül fontos biztonságunk érdekében, továbbá egy önjáró személyemelő segítségével tovább növelhető a magasban végzett munka biztonsága, mivel stabil platformot biztosít a dolgozó számára. Amennyiben egy ilyen drága eszköz nincs gyakori, rendszeres használatban, a kölcsönzés értelemszerűen az egyetlen szóba jöhető megoldás.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjének jóvoltából lehetséges a kosaras emelő bérlés remek árakon és rugalmas feltételekkel cégek, magánszemélyek, önkormányzatok és más közületi ügyfelek számára is. Mivel minden feladat és munkaterület más és más, nem létezik olyan, hogy „legjobb” emelőgép, mivel minden esetben más típus számít a legjobbnak. Éppen ezért nagyon fontos, hogy emelőkosaras autó bérlés előtt alaposan felmérje a körülményeket, hogy kiválaszthassa azt a gépet, amire szüksége van. Ebben a választásban természetesen nincs egyedül, hiszen szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
Önjáró személyemelőket nem csak kültéren használnak, hanem igen gyakran épületek belterében is.

A beltéri használat speciális követelményeket támaszt az eszközökkel szemben. Nagyon fontos például, hogy egyáltalán beférjen az emelőgép az ajtón, hiszen bontani senki sem szeret, ha csak nem feltétlenül muszáj. A gumiborítású, széles lánctalpak szintén rendkívül előnyösek a beltérben, hiszen a padló borításának tönkretételét lehetőleg mindenki elkerülné. Ha az emelőgép kipufogógázokat bocsát ki, az zárt térben enyhén fogalmazva is kifogásolható, így feltétel az elektromos működés is.

Cégünk rendelkezik különlegesnek számító, Oil & Steel Octopussy 1715 Twin gépekkel is, ami ideális többek között üzemekben, uszodákban, csarnokokban, bevásárlóközpontokban vagy akár templomokban való használatra is.

Hibrid meghajtással rendelkezik, tehát a robbanómotor mellett elektromos árammal is működtethető (hosszabbítóról). Méretei miatt még a szabványos méretű ajtókon is képes begördülni, továbbá széles, gumiborítású lánctalpai a padlót sem károsítják. Kompakt méretéhez és alacsony tömegéhez (kevesebb, mint két tonna) képest maximális emelőmagassága tekintélyes 17 méter. Kosaras emelő bérlés mellett bármilyen emelési, daruzási és speciális gépmozgatási feladat megoldásával is bátran kereshet minket.