Lakat körkép: A kínai és rézlakat választékon túl?

Kis hazánkban az elterjedt hit szerint kétféle lakat létezik, az egyik –a leginkább elterjedt- a rézlakat, a másik a névtelen kínai gyártóktól származó, párszáz Ft-os lakat.
Szerencsére ennél jóval nagyobb választék áll rendelkezésünkre, a világ vezető lakatgyártó cége például több száz(!) féle lakatot kínál, mindenféle felhasználásra picit mást és mást.
A kombinációs és kulcsos lakat mellett már választhatunk elektronikusat, sőt már bluetooth-os okoslakatot is. Ezek természetesen jóval több lehetőséget biztosítanak, mint hagyományos társaik , és bár áruk egyelőre még a prémium kategóriába tartozik, a jövő mindenképpen errefelé halad.
A Master Lock, mint a világ vezető lakatgyártó cége, mintegy százéves múltra tekint vissza, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtve. Mindez a felhalmozott tudás teszi lehetővé, hogy egyedülálló módon valamennyi mechanikus lakatra élettartam garanciát biztosítanak. Ez sokat elárul a termékek minőségéről, okkal gondolhatjuk, hogy befektetésünk egy életre szól.