Magas minőségű folyadékhűtő és fan coil rendszerek az Ódor Klímától

windex folyadékhűtők

Ha klimatizálná üzlethelyiségét, apartmanját, ha több helyiségben szeretné egy rendszerrel megoldani a hűtést, akkor ajánljuk az olasz gyártású Windex folyadékhűtőket.

Kis- és nagyteljesítményű folyadékhűtő berendezések széles választékát kínálja az Ódor Klíma, a Windex termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.
A Windex folyadékhűtők a stabil mérnöki háttérnek köszönhetően számos kialakításban elérhetők, egyedivé formálhatók, ezáltal az Ön projektjének sajátos igényeihez szabhatók. Akár fűtésre is alkalmasak, hiszen valamennyi géptípushoz elérhető hőszivattyús kialakítás. Ilyenkor egy speciális átalakítással fűtésre alkalmassá tesszük a folyadékhűtőt. Érdemes átgondolni tehát ezt az opciót is, hiszen egy rendszerrel oldható meg az ideális téli és nyári hőmérséklet elérése.

A folyadékhűtők az úgynevezett fan coilok számára állítanak elő megfelelő hőmérsékletű vizet, melyet keringetnek egy szigetelt csőrendszeren keresztül.

A fan coilok azok a hőleadók, melyek a helyiség levegőjét hűtik vagy fűtik. Ezek a Windex hőleadók tehát a „beltéri egységek”, melyek viszont kisebb helyet foglalnak, mint a klímák, ráadásul többféleképpen szerelhetők be, akár álmennyezetbe süllyesztve is.

A fan coilok bordázottak és ventillátor segítségével áramoltatják a helyiség levegőjét. A köznyelvben hívják még őket hűtő konvektornak vagy ventillátoros konvektornak is. Leginkább a radiátorokhoz hasonlíthatók, ám a legnagyobb különbség, hogy a fan coilokkal hűteni is lehet. Egy másik előnyük, hogy fűtés esetén a radiátorok 80-85°C-os vizével szemben elegendő 35-45°C vízhőmérséklet is. Szerelésük is jóval egyszerűbb, mint más hőleadóké.

A Windex hőleadók és folyadékhűtők legkedveltebb alkalmazási területei a hotelek, hipermarketek, irodaházak, de kisebb teljesítményű berendezések akár már nagyobb családi házakban, társasházakban is beszerelhetők.
Az olasz székhelyű Windex Group termékei minden igényt kielégítenek és magas minőséget képviselnek. A Windex immár 20 éves múlttal és több, mint 40 éve a szektorban dolgozó mérnök csapattal rendelkezik.