Miért váltson e-számlára?

Az E-számla védi a környezetet a felesleges környezeti terheléstől, mivel, ha teljesen átállnánk rá, annyi fával kevesebbet kellene kivágatnunk, amennyit a céges papírmunkával megspórolunk.

Szinte felfoghatatlan, hogy mennyi papírszemét termelődik évente, csak azért, hogy a céges ügyintézést lebonyolítsuk: először a kézi számlázást, majd a postai folyamatokat.

A fa-lábnyomunk azonnal csökkenthető lenne jó pár számmal, ha legalább ezen a kis dolgon módosítanánk, és ráadásul az elektronikus számlázás nem csak a környezetünk számára lenne előnyös változtatás, de a cégek számára is, hiszen megszabadulnának a hosszú napokat igénybevevő, monoton, unalmas és stresszes munkától, ha a kézi számlázásról számlázó programok igénybevételére váltanának, melyeket bárhol és bármikor igénybe vehetnek. Egyszeri éves rendelés után le is tudhatják a számlázással kapcsolatos gondokat, még az adatfeltöltés sem vesz el annyi időt, mint amennyit a kézi számlázás elvenne.

Éljen az online világ ezen a területen maximális kényelmet biztosít, ráadásul a kényelem mellett még egy fokkal rendezettebbé és környezettudatosabbá is válhat az életünk.