Mit csinálunk a társkereső oldalakon?

társkereső

Vannak dolgok, amik nem változnak: a társkereső oldalak már 10 éve is érdekelték az internetezők akkor még nem túl népes táborát. Mára a web is sokat változott, de a társkereső oldalakon még mindig nagy a tolongás. Mivel múlathatjuk az időnket egy ilyen oldalon?

Képek: Ha képek nézegetésével töltött időnek legalább egy kis töredékét munkaidővé konvertálná valaki, megugrana a GDP szépen. Rendszerint nem, életkor, lakhely és további paraméterek alapján szűrhetjük a kínálatot, talán így a legkönnyebb új, érdekes társkeresőket felfedezni.

Chat: Az egyik legnépszerűbb funkciója nem csupán a társkereső oldalaknak, de a legtöbb közösségi oldalnak is. Amíg időnk engedi, “real time” cseveghetünk, ismerkedhetünk és veszekedhetünk másokkal. Ma már a videochat is terjedőben van, de a hagyományos chat szolgálatás felett sem járt még el az idő.

Fórum: Nem annyira trendi, sőt elég régi megoldás. Sokfelé találkozhatunk vele, de egyre csökken a népszerűsége, így sok esetben kimarad az új fejlesztésű randioldalakból. Kár érte, mert felépítéséből adódóan nagyon jó, tartalmas beszélgetéseknek tud(ott) otthont adni. Sokan persze ezt is csak trollkodásra tudják használni, de a tapasztalat szerint azok hamar repülni szoktak a társkereső szájtokról.