Nőket aláznak egy Facebook oldalon

erotikus munka

Ismét egy remek hír az internet világából, azaz mire lehet alkalmas a közösségi média. Egyenlőre ismeretlenek létrehozták a prágai kurvák, azaz erotikus munka féléket végzők facebook oldalát, ahova intim képeket töltenek fel nőkről, akiket meg is neveznek, valamint szexuális szokásaikról is beszámolnak.

Már maga a tény is elkeserítő, hogy ennek a kezdeményezésnek lett 10.000 követője pár hét leforgása alatt, tehát egy elég új oldalról van szó. Nem teljesen érthető, mi a céljuk, vagy problémájuk az oldal mögött álló embereknek, mert amikor az együttlét történt akkor megfelelt, utána már óriási gond hogy könnyűvérű a lány? Esetleg felkereshetnének ezek az igazságosztók egy erotikus munkát végző személyt, hátha az még örülne is az ingyen reklámnak.

Maga a koncepció egyébként nagyon egyszerű, az oldal arra kéri a férfiakat, hogy küldjenek ők is fotókat olyan könnyűvérű nőkről, akik „megérdemlik”, hogy közszemlére tegyék őket és már volt erotikus kapcsolatuk velük.

Egy kép alatt például ez áll:13 volt, amikor elvesztette a szüzességét, mára már fél Prága megvolt neki. Egy igazi kurva.

Az oldal üzemeltetői többszöri kérésre sem távolították el a képeket. Amin ráadásul tökéletesen felismerhetőek a lányok, mert nincs eltakarva az arcuk, tehát a személyiségi jogaik is sérülnek. Az ügyben egyébként a rendőrség is nyomoz, mert ha a rágalmazás bizonyítható, akkor a megfelelő büntetéssel számolniuk kell. Ami teljesen érthető, figyelembe véve, hogy a feltöltött képek bejárták az egész világhálót, és épp elég kárt tudnak okozni. Az biztos, hogy a lányok nem adták a beleegyezésüket, hogy felhasználják a képeiket ilyen módon.

Mindenesetre úgy tűnik vannak férfiak, akik soha nem fogják megérteni, hogy semmi közük hozzá, hogy egy nő hány férfival létesít szexuális kapcsolatot, akár a „hobbija” akár hivatásos erotikus munkát végez.