Használjuk ki a hosszú hétvégéket és utazzunk el pihenni

Sajnos napjainkban is sokan dolgoznak olyan munkahelyen, ahol rendkívül korlátozottak a lehetőségek szabadság kivételére, emiatt csak a hétvégéken és az ünnepnapokon tudnak igazán pihenni.
Ilyen esetben értékelődik fel igazán egy hosszú hétvége, hiszen ez egy ritka és remek alkalom egy utazásra, ahol végre van lehetőség némi pihenésre. Persze ősszel és télen nem sok lehetősége van az embernek, azonban a Balaton biztosan nem fog csalódást okozni senkinek ezekben az évszakokban sem.
Különösen igaz ez a Balaton legkedveltebb városára, Balatonfüredre. A város híres arról, hogy itt sohasem áll le az élet, és a nyár elmúltával sem fullad unalomba. Balatonfüred egyik jelképe a Tagore sétány, ami az egész Balaton-part ékességének számít. Mindenképpen megéri végig sétálnod rajta akkor is, ha ősszel vagy télen látogatsz ide, hiszen ez a gyalogút minden évszakban más arcát mutatja, azonban egyik sem kevéssé lenyűgöző, mint a másik.
Mindenképpen érdemes előre kiválasztani és lefoglalni a szállást. Természetesen egy olyan város, mint Balatonfüred szállás terén is bőséges választékot nyújt. Olyan kényelmes, rendezett és otthonos szállás viszont, mint a Pe-Ki Lux Apartman, nem terem minden bokorban. Az apartman gazdag felszereltségének köszönhetően egyetlen hétvégénél sokkal hosszabb idő eltöltésére is tökéletesen alkalmassá teszi.
Egy laza, balatonfüredi hétvége nem csak a gőz kieresztésére alkalmas, de a pároddal valódi minőségi időt tölthettek végre kettesben, kiszakadva a hétköznapok mókuskerekéből.